Jednoduchý piškotový korpus
Dokonalý piškotový korpus, který je krásně vláčný a nadýchaný, je základem pro skvělý dort, nebo různé řezy. Není to žádná velká věda, do jeho pečení se můžou pustit i začínající.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 15 500 kJ / 3 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,08 g |
Tuky | 136,36 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 532,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2023 18:47
Možná je to troubou ale já korpus peču na 180°C horkovzduch , když peču bez horkovzduchu peču déle .
28. 2. 2023 20:27
Chtěla bych se zeptat, není ta teplota pečení moc vysoká? Při horkovzduchu 180 °C to odpovídá 200 °C. Já na korpusy používám běžný spodní a horní ohřev a teplotu nižší. Horkovzduch jsem vyzkoušela jen jednou, ale ne s dobrým výsledkem, tak už ho nepoužívám.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 1 hodinou
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 22 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 10 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 11 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 11 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 11 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 14 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct jednopatrový vysoký dort na oslavu nebo na svatbu: Připravte hostům dezert jako od cukráře
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma dort: Co potřebujete vědět, abyste při pečení dortu uspěli
Jelly cake je dezert se želatinou, ve které se skrývají různá tajemství
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krystal, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva
Jednoduchý piškotový korpus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736jB
2 názory