Candát na černém pivu s cizrnovou kaší
Rybí maso má urputné odpůrce i nadšené vyznavače. Leckterého z odmítajících může tato úprava přesvědčit, že rybí maso je kromě zdroje zdravotních benefitů i velmi chutné. Cizrnová kaše je pak netradiční příloha, ale stojí za to, ji v kombinaci s rybou vyzkoušet.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 785 kJ / 2 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,08 g |
Tuky | 98,64 g |
Vláknina | 113,34 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 149,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace ze starého dílu pořadu Kašpárku vař.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2023 16:44
25. 5. 2023 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 7 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 35 minutami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 1 hodinou
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 1 hodinou
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 3 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 3 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak jednoduše uvařit cizrnu? Máme pro vás tři tipy, jak ušetřit čas i práci při vaření oblíbené luštěniny
Celer bulvový, řapíkatý a listový: Všechny odrůdy vyséváme již v únoru
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř, kmín celý, olej olivový, olej olivový, slanina, cibule, cukr, ocet vinný, pivo černé, vývar masový, sůl, cizrna, vývar masový, česnek, olej olivový, sůl, pepř, majoránka, nať petrželová
Candát na černém pivu s cizrnovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY80V
2 názory