Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Zimních sytých polévek není nikdy dost. Kapusta je ideálním základem husté svačinové polévky, která může doplněná pečivem klidně zasuplovat i večeři. Na másle orestované žampiony jsou pak luxusní tečkou na plném talíři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 20,98 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 39,18 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2024 11:17
11. 2. 2024 09:34
10. 2. 2024 18:56
10. 2. 2024 18:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 21 minutami
Mandlové šneky
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 32 minutami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 56 minutami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 3 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 3 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Další recepty
Suroviny: kapusta, žampióny, klobása pikantní, česnek, paprika sušená sladká, máslo, mouka hladká, vývar zeleninový, sůl, pepř, petrželka hladkolistá
Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vrg
4 názory