Kuře s vinnou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.Potom k ní přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a opékáme do zlatohněda.Pak vložíme osolené a opepřené kuře…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.Potom k ní přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a opékáme do zlatohněda.Pak vložíme osolené a opepřené kuře…
Na rozpuštěném másle osmažíme dorůžova hrubě nastrouhaný celer s mrkví.Po osmažení přidáme rozvonět jemně nasekaný nebo nastrouhaný česnek, drcený kmín a houby, které v…
Minestrone je tradiční hustá italská zeleninová polévka. Název Minestrone pochází z italského slova minestra - polévka. Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně…
Všechny kousky z králíka zalijeme studenou vodou. Přidáme koření, cibuli, česnek, libeček a vaříme do měkka, cca 50-60 minut.Po půl hodině přidáme očištěnou zeleninu,…
Zlatavé bramboráky smažené dokřupava se hodí jako příloha, nebo si je můžeme dát jen tak samotné. Kromě klasického dochucení majoránkou a česnekem přidáme navíc škvarky,…
Krůtí plátek mírně naklepeme, osolíme a opepříme.Na malé lžičce másla podusíme na plátky nakrájené, osolené žampiony, které podlijeme malým množstvím vody.Když se voda…
Rajská omáčka podle pana Šroubka je dokonale vymazlený návod na zhotovení omáčky té nejvyšší kvality. K této omáčce si připravte houskový knedlík a maso tam bude už jen…
Bramborový salát se skvěle hodí k řízkům nebo jako součást obložených talířů. Připravíme ho z červených brambor, vařené zeleniny, vajec a šunkového salámu. Vše spojíme…
Šťavnaté krůtí rolky naplníme slaninou, kouskem sýra a doměkka podusíme s rozmarýnem. Skvělou přílohou jsou pak dvě zeleninová pyré, co dodají barvy na talíř. Jedno je…
Kuřecí stehna pečená na zelenina jsou jedním z klasických jednoduchých a hlavně chutných pokrmů. Stehna jsou nakořeněna směsí paprik a česneku a pečou se na lůžku z…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Jemná roláda z mletého masa: Báječně šťavnatou a voňavou roládu plněnou lehce pikantní směsí lze překvapivě snadno zabalit