Jak připravit nepečené BeBe řezy. Vynikající zákusek zvládnete během chvilky
Nepečené zákusky se těší stále větší oblibě. Jejich příprava je jednoduchá a pro svou vynikající chuť ze stolu mizí jako první. Jako základ se často používají BeBe sušenky. Stejně tak poslouží i sušenky Lotus, obyčejné piškoty nebo dortové oplatky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Tipy na krém na nepečené zákusky
Pro přípravu krému do nepečených zákusků využijte např. pudink, tvaroh, Mascarpone či smetanu. Inspirací na přípravu krémů mohou být následující tipy:
- Smíchejte zakysanou smetanu, tvaroh, cukr, vanilkový cukr a ztužovač. Vše vyšlehejte v jemný krém.
- Utřete tvaroh, máslo, cukr a vanilkový cukr do lahodného krému.
- Umixujte Mascarpone, šlehačku, ztužovač a cukr.
- Čerstvě uvařený hustý pudink umixujte s vanilkovými lipánky a vzniklý krém ještě za tepla vrstvěte mezi sušenky.
- Pudinkový krém vyšlehejte z másla, vanilkového cukru, vychladlého hustého pudinku a zakysané smetany. Pro vůni lze přidat rum.
Jako horní vrstvu zákusku můžete použít krém z dotuha vyšlehané šlehačky, zakysané smetany a vanilkového cukru.
Dozdobení nepečených zákusků
- nastrouhanou čokoládu,
- čokoládovou polevu,
- rozmixovanou směs ořechů a perníčků nebo sušenek,
- šlehačku,
- ovoce - obzvláště hezky vypadají bobuloviny jako maliny, borůvky, ostružiny, jahody a rybíz,
- cukrářské zdobení.
Hotový zákusek dejte odležet do lednice na nejméně dvě hodiny. Nejlépe ale až do druhého dne. Sušenky změknou a jednotlivé chutě se propojí.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat Bebe střechu? Tento nepečený moučník, naplněný banány a politý čokoládou, nás uchvátí lahodnou chutí
Lotus sušenky jsou skvělým základem moučníků. Poradíme, jak z nich připravit rychlý sušenkový řez
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Komentáře