Jelení steak se švestkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 1,97 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo zvěřiny bude chutnat omáčka určitě i k vepřové panence nebo klasickému steaku. Takže kdo nemá zvěřinu, ať nezoufá :-)
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2011 14:50
senky: Moni už taky utírala monitor
1. 11. 2011 14:49
Mana nebeská Ty hele a už dost, jo Já nemůžu v práci slintat já musím pracovat
1. 11. 2011 14:45
1. 11. 2011 13:31
Snažím se vytáhnout přes obrazovku aspoň špetku vůně a nic.Holka,ty prostě nezklameš
1. 11. 2011 13:20
Moc hezký zvěřinový receptík+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 42 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké druhy masa použít při přípravě steaků? Poradíme, z čeho můžete vybírat
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: švestková omáčka kluci v akci jelení kýta steak jelen sika recepty zvěřina se švestkovou omáčkou jelení guláš kluci v akci steak z jeleni kyty jelen sika kýta recept steaky z jelení kýty hovězí se švestkovou omáčkou kluci v akci švestková omáčka jelen sika kýta recepty jelení svíčková steak jelen sika recept jeleni se svestkovou omackou švestková omáčka,kluci v akci srnčí se švestkovou omáčkou recepty jelen sika kluci v akci zvěřina švestkova omáčka se zverinou povidlová omáčka k panence
Suroviny: kýta jelení, tymián, rozmarýn, jalovec, balsamico, olej, sůl, švestky, cibule šalotka, houby, víno červené, vývar, cukr třtinový, sůl
Jelení steak se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N51p
35 názorů