Provensálské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen
Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2012 18:53
chocolate:
4. 4. 2012 18:46
Kvalitní hovězí, které je vyzrálé, je prostě tmavé.To není "chyba", ale naopak přednost.Ty tmavé okraje jsou jen ukázkou, že kvalitní maso "karamelizuje", dělá to běžně jakýkoliv hovězí steak.
Andreo.
Andreo.
4. 4. 2012 18:37
Mně se recept líbí a maso mi nepřipadá tmavé ani vysušené, vždyť je to hovězí
4. 4. 2012 18:32
Nějaké tmavé masíčko, ale asi ty olivy to dělají,česnek bych se bála,že se chytí a zhořkne,taky bych volila sušený,jak píše Eliza
4. 4. 2012 18:26
k.k.: Jana asi myslela, že to maso vypadá vysušeně.. Také mi tak připadá. Když budeme hovězí s rozmačkaným česnekem opékat zprudka, česnek se připálí a zhořkne docela určitě, zvlášť na železné pánvi. Možná bych to řešila sušeným česnekem anebo ho přidala o něco později.
4. 4. 2012 18:18
Suché Když je tam omáčka
4. 4. 2012 18:02
Připadá mi to trochu suché, aspoň od pohledu. Vlastně jsem na první pohled myslela, že jsou to játra.
4. 4. 2012 17:39
Skvěle vypadající dobrůtka.
4. 4. 2012 16:39
4. 4. 2012 16:17
Tak to by mi chutnalo+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 11 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 16 minutami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 23 minutami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 2 hodinami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 4 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 7 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty
Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
25 názorů