Brynza v cuketovém kabátku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 471 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,18 g |
Tuky | 69,87 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 4,53 g |
Sůl | 11,07 g |
Sacharidy | 13,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Medvědí česnek mám nakrájený v mrazáku ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2012 00:39
10. 8. 2012 15:06
10. 8. 2012 14:24
Hurá, nebude krveprolití
Hlavně to moc nedotláčej, ať tam nenecháš palec
10. 8. 2012 12:36
10. 8. 2012 12:23
10. 8. 2012 11:55
10. 8. 2012 11:49
Vyzkouším a hlavně aby to bylo plátek cukety a ne mýho prstu
10. 8. 2012 11:37
Jakmile na dotaz přijdu, tak odpovídám
Krájela jsem plátky cukety ostrým nožm, přeju ať se zadaří.
10. 8. 2012 11:35
10. 8. 2012 11:35
10. 8. 2012 11:16
10. 8. 2012 09:32
9. 8. 2012 21:35
9. 8. 2012 21:31
9. 8. 2012 21:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Brynza je pokladem slovenské kuchyně. Víte, která jídla s ní jsou nejlepší?
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: bryndza recepty brynza recepty recepty bryndza bryndza bryndza recept recepty s brynzou cuketa plněná brynzou kde sehnat brynzu jak se ji bryndza cuketa zapečená s brynzou cuketa z s brynzou brynza cuketa cuketa recepty s brynzou cuketa a bryndza cuketa s brynza recepty z brynzy cuketové halušky s brynzou brynzda bryndza do mrazaku bryndza článek
Suroviny: cuketa, brynza, klobása uzená, česnek mědvědí, šunka, olej, pepř
Brynza v cuketovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOkn
35 názorů