Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Recept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí. Pokud zvolíte jako přílohu rýži, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 446 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,41 g |
Tuky | 52,64 g |
Vláknina | 45,28 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 90,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do receptu správně patřé trocha červeného vína. Jelikož při vaření nepoužívám žádný alkohol, nahradila jsem (alespoň pro barevnost) kakaem. Místo hovězího vývaru je lepší použít demi-glace. Já ho bohužel nemám, proto jsem použila silný vývar.
inspirace z www.justhungry.com
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 16 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 19 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 20 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 51 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Uvařit rýži není složité, ale je třeba dodržet tři hlavní zásady, aby výsledek byl perfektní. Poradíme, jak na to
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Další recepty
Tématické fráze: hovezi nudlicky hovězí nudličky recept hovězí nudličky po čínsku rýže hayashi hovězí recepty hovezi na nudlicky recept na hovězí nudličky hovezi nudlicky recepty recept hovězí nudličky hovězí nudličky rýžové nudle japonské hovězí maso hovězí nudličky se šlehačkou hovezi recept recepty hovězí nudličky hovězí nudličky čína japonske jidlo hovezi s ryzi hovězí tenké plátky recrpty recept z hovězího japonské recepty masové nudličky hayashi
Suroviny: hovězí zadní, vývar hovězí, žampióny, cibule, mrkev, česnek, rajče, protlak rajčatový, omáčka sojová, omáčka worcesterová, kakao, tymián sušený, bobkový list, mouka hladká, olej olivový, máslo, sůl, pepř mletý
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
31 názorů