Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 658 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,24 g |
Tuky | 72,38 g |
Vláknina | 22,84 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 104,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2014 23:54
14. 9. 2014 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak používat libeček a připravit libečkové pesto. Oblíbená jídla, která dochutíme libečkem - polévky a bramborové či masové pokrmy
Další recepty
Tématické fráze: danske recepty danske pepřove ořechy remuláda s hořčičným semínkem mleté maso se šťouchanými brambory červené zelí s hořčičným semínkem frikadeller karbanátky remuláda s kari masove kulicky s bramborou apetit recepty remuláda masové kuličky šťáva k nim dánské vepřové kuličky
Suroviny: maso vepřové mleté, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá oranžová, máslo, vejce, mléko, žemle, sůl, pepř, koření oregáno, olej, brambory, libeček, sůl, máslo, zelí sterilované červené, cibule červená, máslo, pepř mletý, cukr, šťáva citronová, sůl, marmeláda rybízová, majonéza, cibule, okurky sterilované, petrželka, koření kari, hořčice, sůl
Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkqG
2 názory