Rajská omáčka "habunda"
Suroviny
Porce: 15 (po cca 200 ml omáčky)
Nutriční hodnoty
Energie | 3 891 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,88 g |
Tuky | 102,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2019 21:54
mika59: Určitě nevadí. Hlavně, aby chutnalo...
30. 5. 2019 22:21
Dělala jsem téměř stejně, jen bez bojónu, ale s kuřecím vývarem. Na másle a koření stejné..k tomu masové kuličky a hrnkové knedlíky. Přidala jsem fotku jestli nevadí..
27. 2. 2019 11:17
hosta: Dobrý den, děkuji za upozornění. Do komentářů u receptů na www.vareni.cz již uvádím i s odkazem, že jsem recept zveřejnil na Vašich stránkách.
27. 2. 2019 09:16
Lenunka: noo - pokud jste ten Petr, který upravil recept v komentáři na zmíněných stránkách, bylo by možná dobré to napsat do profilu, jinak se bude různé "zkoumání" opakovat i u jiných vašich receptů, tam uveřejněných, které sem přesunujete. A kdybyste přesunul i fotky, bylo by to fajn
27. 2. 2019 00:38
Lenunka: Děkuji za tip, pro příště se polepším...
27. 2. 2019 00:36
habunda: pak by bylo fajn pod recept vložit odkaz na stránky, ze kterých své recepty kopírujete
omlouvám se za nedůvěru, ale máme tu hodně zkušeností s lidmi, co jen kopírují recepty z jiných webů halabala, jsem ráda, že k nim nepatříte
omlouvám se za nedůvěru, ale máme tu hodně zkušeností s lidmi, co jen kopírují recepty z jiných webů halabala, jsem ráda, že k nim nepatříte
27. 2. 2019 00:31
Lenunka: Dobrý večer, kuchařku mám i na odkazu, který uvádíte, ale tento server je sledovanější a více komentovaný, takže kopíruji své recepty na tento server. Pokud si také všimnete, tak recept je upravený v množství koření, atd. (po letech vaření ho prostě upravuji). A jako autor receptu na - recepty.vareni.cz/rajska-omacka-habunda/ - si prostě dávám souhlas tento recept uveřejnit i v této kuchařce...
PS: oproti kuchařce, kam jsem dal recept zveřejnit původně je tato lepší v tom, že si recept můžu opravit okamžitě sám a nemusím psát správci, aby mi ho opravil (to je také ten důvod, proč je původní recept upraven v komentáři a ne přímo v receptu).
PS: oproti kuchařce, kam jsem dal recept zveřejnit původně je tato lepší v tom, že si recept můžu opravit okamžitě sám a nemusím psát správci, aby mi ho opravil (to je také ten důvod, proč je původní recept upraven v komentáři a ne přímo v receptu).
27. 2. 2019 00:23
No, tož tak
https://recepty.vareni.cz/rajska-omacka-habunda/
v komentáři z roku 2015 pravý autor upravuje recept, kdežto Vy jste zkopíroval ten původní. Tudíž je jasné, že nejste autorem.
Kopírování z jiných webů bez souhlasu autora zde není povoleno.
https://recepty.vareni.cz/rajska-omacka-habunda/
v komentáři z roku 2015 pravý autor upravuje recept, kdežto Vy jste zkopíroval ten původní. Tudíž je jasné, že nejste autorem.
Kopírování z jiných webů bez souhlasu autora zde není povoleno.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 5 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 28 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 42 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při vaření omáček: Nejčastěji to je hořký základ, sražená smetana nebo špatný postup při dušení masa
Rakytník řešetlákový zahradu pěkně zdobí a navíc je nabitý vitamíny. Bobulky zmrazíme nebo zpracujeme na sirupy a džemy
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Další recepty
Tématické fráze: rajská omáčka recept rajská omáčka recept na rajskou omáčku recepty recept rajská omáčka rajská omáčka recepty recepty omáčky omáčky recepty rajska omacka z pyre recepty rajská omáčka recept rajská rajská recept omáčky recept rajské pyré rajská z pyré top recepty rajská omáčka z pyré se sekanou recepty na rajskou omacku rajská recepty recepty na omáčky
Suroviny: máslo, protlak rajčatový, protlak rajčatový, bujón hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, koření hřebíček, skořice mletá, cukr hnědý, sůl, voda, jíška
Rajská omáčka "habunda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/go2Y
8 názorů