Falešná smaženice z hlívy a lilku
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 427 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,70 g |
Tuky | 48,04 g |
Vláknina | 19,52 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 31,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hmotnost surovin je orientační.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2022 18:12
10. 8. 2022 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 18 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 21 minutami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 2 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 5 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 6 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 7 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Už jste ochutnali rychlé a snadné falešné donuty s polevou i zdobením, které chutnají úplně všem?
Jak připravit hlívu ústřičnou. Oblíbené recepty z královny mezi houbami
Další recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, lilek, vejce, cibule, česnek, máslo, smetana, koření houbová variace, kmín celý, sůl, pepř
Falešná smaženice z hlívy a lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZ56
2 názory