Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 803 kJ / 3 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,02 g |
Tuky | 91,12 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 823 mg |
Sodík | 534 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 417,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdysi dávno, krátce po svatbě mi tchýně darovala starou německou kuchařku. Občas v ní zalistuju, vyberu si recept, přeložím a vyzkouším. Tenhle je jeden z nich.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2009 20:14
Konečně jsem taky vyzkoušela. Mě velice chutná. Dávám bodík.
2. 10. 2009 16:55
Dala jsem do oblíbených,asi před měsícem.A ted mi už kyne těsto těšíme se na dobrůtku.Vypadá to fekt na
Dávám bodík
Dávám bodík
21. 9. 2009 12:10
Vypadá to nádherně určitě i chutná výborně,už se těším na příležitost kdy ho upeču,manžel sladké moc nemusí,tak počkám až přijdou děti,to jsou strávníci jak se patří.Uděluji bodík
18. 9. 2009 23:05
Tip s pečícím papírem pro vyválení těsta je opravdu dobrá vychytávka. Nevím, jestli by se mi jinak podařilo závin správně dokutálet na plech. Bod si tento recept určo zaslouží! díky
17. 9. 2009 22:50
tak jsem to právě vytáhla z trouby a ačkoliv to vypadalo před pečením dost nevzhledně po upečení vypadá pletenec báječně. Nějak jśem přehlédla příspěvek o vyválení těsta na pečícím papíře, což je hodně důležité!
16. 9. 2009 00:19
Já bych jen doporučovala to těsto vyválet na pečícím papíře, lépe se to na plech přenáší. Já to neudělala, nějak jsem se při tom válení navíc zakecala a pak jsem měla problém. To, co jsem dokutálela na plech vypadalo hrozně, naštěstí to ještě nakynulo a upečené to vypadalo báječně. Sežrali to dříve, než jsem stačila vyfotit. Takže jasně za bod!
6. 9. 2009 19:07
Jéje, pár dní jsem tady nebyla a za tu dobu tak krásné fotky. Díky všem za vyzkoušení a chválu, jsem moc ráda, že pletenec se Jendovi a i Paprice tak vydařil.
6. 9. 2009 13:38
Papriko, Jendo, nádherné fotky, oba!!! Market a pak, kdo je masochista
6. 9. 2009 13:05
Měla jsem trochu řidčí náplň, takže trochu vytekla. Tak snad bude chlapcům chutnat. Já si bohužel nadám, ale mám dobrý pocit, že se mi to celkem povedlo. Bodík už je tu dávno.
6. 9. 2009 10:07
Jitko, pletenec je výborný a všem chutnal.
1. 9. 2009 21:47
Jitko, už mám v oblíbených a určitě vyzkouším.
Posílám 16.bodík.
Posílám 16.bodík.
1. 9. 2009 18:48
Výborný, výborný a ještě jednou výborný. Určitě dávám bodíka
1. 9. 2009 16:58
všem nám moc chutnal brzo budu dělat znovu
26. 8. 2009 10:41
Je moc dobrý,doporučuji...
25. 8. 2009 17:14
Všem moc děkuju za chválu
Gabi, v původním receptu bylo 7g suchého droždí. Já jsem měla zrovna 10g sáček a tak jsem dala asi ty 2/3.
Jiřino, prima, pěkně se povedl, doufám, žebude i chutnat.
Gabi, v původním receptu bylo 7g suchého droždí. Já jsem měla zrovna 10g sáček a tak jsem dala asi ty 2/3.
Jiřino, prima, pěkně se povedl, doufám, žebude i chutnat.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jak chutně uvařit kysané zelí. Nejlepší zelné recepty z naší kuchyně
Další recepty
Tématické fráze: buchta se švestkami švestky buchta s tvarohem a švestkami kynutý koláč se švestkami a tvarohem buchty se švestkama koláč se švestkami recepty ze svestek koláč se švestkama recepty se švestkami moučníky se švestkami švestkový koláč s tvarohem kynuté buchty se švestkami tvaroh švestková buchta s tvarohem kynuté pletence kynutý koláč s tvarohem a švestkami kynutý koláč se švestkami vaření povidel pletenec koláč s tvarohem a švestkami
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, tuk hera, mléko, rum, vejce, sůl, droždí sušené, švestky, tvaroh, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, rum, škrob, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, lupínky mandlové
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vr7
47 názorů