Francouzská vepřová kýta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 638 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,96 g |
Tuky | 30,29 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 672 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 12,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z RECEPTY.eu, ale upravený.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2014 17:12
V názvu chybí "s"
25. 2. 2014 14:25
No teda nic moc,vubec mi to nechutnalo :D
14. 1. 2010 12:00
Ani ja koňak nemám rada,ale v jedle trocha koňaku zvýrazní chuť.Dávam ho aj do smotanových omáčok na cestoviny.
13. 8. 2009 12:50
Abych Ti jani řekla pravdu ,vůbec tam nemusí být.Já ho kvůli tomu otevřela,ale vůbec tam není znát.Příště to udělám bez něho.Raději ho polknu.
13. 8. 2009 12:41
No, koňak asi kvůli toho kupovat nebudu, nemáme ho rádi. Ale máš to moc hezky nazdobeno a vypadá to jedle.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 1 hodinou
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 15 minutami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 43 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 43 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 44 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 4 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta recepty vepřová kýta veprova kyta recept francouzká kuchyně francouzká kuchařka kýta recept vepřová kýta francouzká kuchyně recepty recepty vepřová kýta vepřové maso po francouzku francouzská kuchyně recepty kýta vepřová francouzká recepty vepřová kýta vcelku maso po francouzku kyta recept recepty z veprove kyty recepty s veprove kyty francouzký recept recepty francouzká kuchyně
Suroviny: kýta vepřová, vejce, žloutek, solamyl, žampióny, olej olivový, koňak, cukr, sůl, vegeta, smetana sladká
Francouzská vepřová kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrzP
5 názorů