Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský čokoládový koláč s mandlemi

Hříšně dobrý po čokoládě, lahodný po másle, vhodný i pro bezlepkáře. Takový je koláč pocházející ze slunné Itálie. Je zcela bez mouky, tu totiž nahradí její mandlová verze. Kombinace chutí čokolády a ořechů je prostě neodolatelná.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

19. 4. 2024 11:36

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 037 kJ / 3 833 kcal
Bílkoviny72,26 g
Tuky262,21 g
Vláknina34,04 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy279,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Torta caprese je italský koláč bez mouky vyrobený z čokolády a mandlí nebo lískových oříšků. Dort pojmenovaný podle ostrova Capri, ze kterého pochází, je široce známý a oblíbený zejména v nedaleké Neapoli v Itálii.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 4. 2024 18:23

:-)<3:yes::yes: určitě lahůdka :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, čokoláda 80%, cukr moučkový, med, mouka mandlová, kakao, prášek do pečiva, žloutek, bílek, cukr krupice, lupínky mandlové, mandle mleté

TopRecepty.cz

Italský čokoládový koláč s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQ05